Categories: Ek İş

Evde Paketleme işi Düğme

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim firmalarının en büyük talebi kuşkusuz düğmelerdir. Sözleşmeli firmalardan bahsetmiyorum bile, küçük mağazalar bile bu işi yapabilir. İşi şirketin istediği şekilde tamamlamalısın. Anlaşma sağladığınız firma yada şirket size paketleme işi için gerekli tüm ekipmanı gönderecektir.

Paketleme işi için gerekli ekipmanlar

Düğme (15 Kiloluk Poşetlerde)
Ambalaj paketi ( 5,10,20,50,100 Minik Poşetler)
Maket bıçağı
Koli bandı
Poşetleriçin Kutu, Büyük Paketler için Koli

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Firma, bu ürünleri gönderdikten sonra ambalaj içerisine kaç tane ve ne tür düğme konması gerektiğini de size yazılı olarak veriyor. Ürün size adet olarak teslim edilir. Şirketin özel bir çalışmaya ihtiyacı varsa, işin ayrıntılarını açıklayan bir döküman da ayrıca veriyor. Paket içerisine hangi renk ve kaç adet düğme yerleştirileceği hakkında bilgi veren belge bulacaksınız.

Evde Paketleme işi için dikkat edilmesi gerekenler !

Evde paketleme işi yaparken Örneğin, kırmızı düğmeli 10’luk bir paket yapmanız istenirse, tek yapmanız gereken düğmeleri saymak ve ambalajlarına koymak. Dikkat etmeniz gereken bir şey sayıları karıştırmamaktır. Zamanında teslimat da çok önemlidir. Şirket, temiz ve dakik çalışanları ile sürekli işbirliği yapmak isteyecektir. Bu tür şirketleri internette bulabilirsiniz yada web sitemizden başvuru yaparak iş bulmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Konya’da evlere iş sağlayan müteahhitler hakkında bilgi edinebilir, bu firmalardan iş alarak gelir elde edebilirsiniz.

Ne kadar kazanırım ?

Size teslim edilen ürün kilogram ağırlığı ve paketleme hızınıza bağlı olarak haftalık bin türk lirası ortalama bir gelir elde edebilirsiniz. Unutmayın evde paketleme işi yapabilmek için en az  iki yada kişi kişi olmanız gerektiği gibi, evde ek iş yaparken yeterli alanınız olmasınıda dikket etmelisiniz. Başvuru formunu doldurun hızlı iş bulmanıza yardımcı olalım. Lütfen kapora ön ödeme isteyen firmalar ile iş yapmayın.

İş bulmanıza yardımcı olmak amacıyla kurmuş olduğumuz web sitemiz vasıtası ile evde ek iş  başvuru formunu doldurarak iş bulmanızı kolaylaştırıyor, iş vermek isteyen firmalar ile sizleri bir araya getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Firmaların başvuru formu doldurmalarını istiyoruz. Sosyal medya hesabımızı Facebook takip ederek yorum yapabilir, aradığınız işi yazabilirsiniz. Paylaşımlarınız ile daha fazla kitleye ulaşmayı hedefliyoruz.

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------
evdeekis

View Comments

  • Merhaba sizi aradım bana burdan yazmami söylediniz lütfen geri dönüş yapın acil ihtiyacım var

  • Merhaba sivasta yaşıyorum ve düğme paketleme işi yapmak istiyorum.

  • EVDE PAKETLEME İŞİ YAPMAK İSTİYORUM BURSA KARACABEY,DE OTURUYORUM

  • Merhaba Gebze Kocaeli de ikamet ediyorum daha önce paketleme işinde çalıştım dönüş yaparsanız sevinirim

  • Merhabalar, yeni evlendik ve pandemi dolayısı ile oluşan durumlardan dolayı sıkıntı içindeyiz. Durumumu düzeltmek için ek işe ihtiyacım var, sizinle çalışmak isterim, sizde benimle çalışmak isterseniz inanın çok mutlu eder ve sevindirirsiniz. Bana E-posta üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Dönüşlerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

10 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

12 ay ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago

Bebek şekeri yapın para kazanın

Evhanımları Merhaba; Bugün çok hoşunuza gidecek severek yapacağınız bebek şekeri yaparak nasıl para kazanabileceğiniz konulu yazımız…

3 yıl ago