Categories: Ek İş

Evde buzdolabı süsleme işi yapmak

Evde ek iş yapmak istermisiniz ? Ek gelir elde etmek, maddi durumunuzu biraz olsun rahatlatmak, evinizin sabit giderlerini bir nebze olsun katkıda bulunmak istemezmisiniz ? Bunları evinizin rahatlığında oturduğunuz koltukta para kazanabilmek çok uzak değil. Eve ek iş veren yerler ( firmalar ) evinizin ortamında para kazanarak bütçenize katkı sağlamaya devam ediyor. Sizleri bilgilendirmek için bu sene trend olabilecek Evde Buzdolabı Süs işi ile ilgili bilgilerimizi aktarmaya çalışacağız.

Hemen herkesin evinde buz dolabı üzerinde sağdan solan toplanmış buzdolabı magnetleri, buzdolabı süsleri bulunur. Resim, Not asmak, yapıştırmak için bu magnetleri ve süsleri kullanırız. Düğün dernek, toplantı vb durumlarda bile süs eşyası niteliğini kaybetmesin, çöpe atılmasın diye buzdolabınızın üzerine koyabilmeniz için uygun şekilde tasarlandığına şahit olmuşsunuzdur.

Firmalar bu talebi karşılamak, şirket içi maaliyetlerini düşürebilmek için evde ek iş yapmak isteyene ailere bu işi vermektedir. Ortalama aylık getirsizi 1500 TL – 2500 TL arasındadır. Aylık olarak firma sizden 4 bin – 7 bin arasında 20-30 farklı modelde  buzdolabı süsü işini yapmanızı istemektedir. Hazır kutularda montaja hazır şekilde, şemalarıyla birlikte türkiyenin neresinde olursanız olun kapınızıda kadar teslim edilerek, hazır olduğunda kapınızdan teslim alınabilecek bir iş niteliğindedir. İster tek başınıza yapın, isterseniz grup halinde çalışın bu kısım tamamiyle size kalmış.

Web sitemizi kullanarak firmalar ile iletişime geçmek evde buzdolabı süsü işini yapmak isterseniz yapmanız gereken iletişim bilgilerinizi yorum kısmına bırakmak olmalıdır. Web sitemizi takip eden firmalar sizlerle iletişime geçecektir. Bıraktığınız yorumlara web sitemiz aracılığı ile cevap da alabilirsiniz. Düzenli olarak yorum bıraktığınız konu veya konuları takip etmenizi öneriyoruz.

Yüzlerce ziyaretçinin takip ettiği web sitemizde bırakılan yorumlar sayesinde evde ek iş yapmak, eve ek iş vermek isteyen kişi ve firmalar birbirleri ile iletişime geçerek yapıyor ek gelir sağlıyorlar. Yorum bırakmam bunlara inanmıyorum diye düşünmeyin, Bırakacağınız kısa bir yorum yapmak istediğiniz işin içeriği size geri dönüş sağlayabilir. Ziyaretçilerimiz özellikle yorum kısımlarını dikkatlice okumalarını öneriyoruz.

Telefon numarası bırakmayı düşünen değerli ziyaretçilerimize bir hatırlatma yapalım, Bizler iş bulabilmeniz için telefon numaralarınızı silmeden yayınlıyoruz, ancak web sitemize bırakılan telefon numaralarından gelecek herhangi bir rahatsızlıkta talepte bulunmanız halinde daha önceki yorumlarınızda bıraktığınız telefon numalarını kaldırabiliyoruz. Bu sebeple e-posta adresi bırakabilir, yada düzenli olarak başvuruda bulunduğunuz konuya ait yorum alanını ziyaret edebilirsiniz.

Web sitemizi destekleyin, Sosyal platformlarda bizi paylaşın, Evde Ek İş yapmak isteyen ek gelir, aile bütçesine katkıda bulunmak isteyenlere yardımcı olun.

evdeekis

View Comments

Share
Published by
evdeekis
Tags: 2024 ek iş ilanlarıaksesuarlar buzdolabı magnetleriasker buzdolabı süsleribebek buzdolabı süsleri fiyatlarıbebek dolap süsleri ve fiyatlarıbuzdolabı kokusu nasıl giderilirbuzdolabı magnetbuzdolabı magnet baskıbuzdolabı magnet çeşitleribuzdolabı magnet fiyatlarıbuzdolabı magnet yapımıbuzdolabı magneti nasıl yapılırbuzdolabi magnetleribuzdolabı magnetleri türkiyebuzdolabı resimli magnetbuzdolabı süs yapımıbuzdolabı süsleribuzdolabı süsleri el işibuzdolabı süsleri el yapımıbuzdolabı süsleri magnetbuzdolabı süsleri malzemeleribuzdolabı süsleri modelleribuzdolabı süsleri nasıl yapılırbuzdolabı süsleri satın albuzdolabı süsleri toptanbuzdolabı süsleri ve yapılışlarıbuzdolabı süsleri yapılışıbuzdolabı süsleri yapımıbuzdolabi susubuzdolabı süsü bebek yapımıbuzdolabı süsü kelebek yapımıbuzdolabı süsü magnetbuzdolabı süsü magnet hediyelikbuzdolabı süsü magnet yapımıbuzdolabı süsü modelleribuzdolabı süsü nasıl yapılırbuzdolabı süsü örnekleribuzdolabı süsü toptanbuzdolabı süsü uğur böceğibuzdolabı süsü uğur böceği yapımıbuzdolabı süsü yapılışıbuzdolabı süsü yapımıbuzdolabı süsü yapımı modelleribuzdolabı süsü yapımı nasıl yapılırbuzdolabı yapımıbuzdolap susleribuzdolap süsübuzdolap süsü örnekleribuzdolap süsü yapımıcam magnet buzdolabı süsüdeğişik buzdolabı süsleridini buzdolabı magnetleridolap magnet fiyatlarıdolap süsleri fiyatlarıdolap süsü magnetel işi buzdolabı süsleriel işi buzdolabı süsüel işi uğur böceği yapımıel örgüsü buzdolabı süsleriel örgüsü uğur böceği yapımıel yapımı buzdolabıel yapımı buzdolabı süsleriel yapımı buzdolabı süsüel yapımı uğur böceğien güzel buzdolabı süsleriev yapımı buzdolabıEvde Buzdolabı Süsü İşi Nasıl YapılırEvde Buzdolabı Süsü İşi Veren FirmalarEvde Buzdolabı Süsü İşi Veren Yerlerevde buzdolabı süsü nasıl yapılırevde buzdolabı süsü yapımıfarklı buzdolabı süsleriharf buzdolabı magnetlerikartondan buzdolabı nasıl yapılırkeçe buzdolabı magnetlerikeçe ile yapılan buzdolabı süslerikeçeden buzdolabı süslerikeçeden buzdolabı süsükeçeden buzdolabı süsü yapılışıkeçeden buzdolap süsükelebek buzdolabı süsü yapımıkolay buzdolabı süsükolay buzdolabı süsü yapımımagnet buzdolabımagnet buzdolabı süsümagnet dolap süsümagnet modellerimagnet süslerimagnet yapımımıknatıs buzdolabı süsümıknatıslı buzdolabı süslerimıknatıslı buzdolabı süsleri fiyatlarınişan buzdolabı süsleriörgü buzdolabı süsü yapımıörgüden buzdolabı süsleri yapımıörme buzdolabı süsleriresimli magnetsakallı ipten buzdolabı süslerisakallı ipten buzdolabı süsü yapımısakallı ipten uğur böceği yapımısimli ipten buzdolabı süslerisimli ipten buzdolabı süsleri yapılışısimli ipten uğur böceği yapımıtığ işi buzdolabı süsleritığ işi uğur böceği yapımıtoptan buzdolabı süsleri fiyatlarıuğur böceği buzdolabı süsleriuğur böceği buzdolabı süsüuğur böceği buzdolabı süsü nasıl yapılıruğur böceği buzdolabı süsü yapımıuğur böceği dolap süsü yapımıuğur böceği magnet yapımıuğur böceği süsü yapımıuğur böceği yapımıuğur böcekli buzdolabı süsüyeni buzdolabı süsü

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

10 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

1 yıl ago

Evde Paketleme işi Düğme

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim…

3 yıl ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago