Categories: Ek İş

Evde Çıt Çıt Montaj işi

Değerli takipçilerimiz, sizinde çok iyi bildiği gibi evde ek iş sektörü zaman ilerledikçe büyümeye devam ediyor, bununla beraber yeni yeni evde ek iş imkanı‘nıda beraberinde getiriyor. Aylık maaşınıza ve eşinize ek maddi destek sağlamayı istemeyen bir kişi bile gösteremezsiniz. Evinizin rahatlığında zamanınızı çok almayacak işleri bulmak ve nasıl yapacağınızıda merak ediyorsunuz. Bu yazımıza evde çıt çıt montaj işi ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağız.

Yaşantımızın içine kadar giren  çıt çıt kullandığımız ( çanta, palto, pantolan, çocuk kıfafetler vb )  sayamayacağımız bir çok üründe karşımıza çıkıyor, bu çıt çıt’la size ek gelir sağlayacak. Bunların montaj işlerini üretimi yapılan atölyede yapılmıyor. Çok küçük oldukları için evlere ek iş olarak gönderiyorlar. İnsan elinden geçerek birbirine takılması gereken  çıt çıt montajı işi size ve bu işi yapan her kese ek gelir sağlaacaktır.

Eve ek iş veren firmalar haftalık veya iş performansınıza bağlı olarak aylık bazda iş vermektedirler. Evde çalışan kişi sayısı, boş saatleriniz, göz önünle alınarak haftalık veya aylık olarak kaç adet çıt çıt yapmanız gerektiğine atölye sahibi ile beraber karar verebilirsiniz.

İşi isterseniz aile bireylerinizle, isterseniz komşularınız ile bir araya gelerek oluşturacağınız bir ekip ile birlikte güle oynaya yapabilir, daha çok çıt çık montajı yapabilir, geliri bölüşebilirsiniz.

Sirkecide özellikle bu işi yapan, eve ek iş veren firmaları bulmak çok güç, bulduğum atölye sahipleri çıt çıt montaj işini atölyesinde kurduğu 12 kişilik ekibe yaptırıyor, bunlar çevredeki ev hanımları. Görüşme sağladığımız diğer atölye sahipleri montaj işini evlere veriyor.

Haftalık 1500 adet çıt çıt montajı yaptığınızı göz önüne alırsak ortalama aylık kazancınızın 300 TL gibi bir miktar olduğunu belirtmek isteriz. Öyle başka web sitelerinde belirtildiği gibi bin, bin beşyüz türk lirası gibi yüksek miktarlar vermiyor atölye sahipleri.

Web sitemizi kullanarak firmalar ile iletişime geçmek evde çıt çıt montaj işini yapmak isterseniz yapmanız gereken iletişim bilgilerinizi yorum kısmına bırakmak olmalıdır. Web sitemizi takip eden firmalar sizlerle iletişime geçecektir. Bıraktığınız yorumlara web sitemiz aracılığı ile cevap da alabilirsiniz. Düzenli olarak yorum bıraktığınız konu veya konuları takip etmenizi öneriyoruz.

Yüzlerce ziyaretçinin takip ettiği web sitemizde bırakılan yorumlar sayesinde evde ek iş yapmak, eve ek iş vermek isteyen kişi ve firmalar birbirleri ile iletişime geçerek yapıyor ek gelir sağlıyorlar. Yorum bırakmam bunlara inanmıyorum diye düşünmeyin, Bırakacağınız kısa bir yorum yapmak istediğiniz işin içeriği size geri dönüş sağlayabilir. Ziyaretçilerimiz özellikle yorum kısımlarını dikkatlice okumalarını öneriyoruz.

Telefon numarası bırakmayı düşünen değerli ziyaretçilerimize bir hatırlatma yapalım, Bizler iş bulabilmeniz için telefon numaralarınızı silmeden yayınlıyoruz, ancak web sitemize bırakılan telefon numaralarından gelecek herhangi bir rahatsızlıkta talepte bulunmanız halinde daha önceki yorumlarınızda bıraktığınız telefon numalarını kaldırabiliyoruz. Bu sebeple e-posta adresi bırakabilir, yada düzenli olarak başvuruda bulunduğunuz konuya ait yorum alanını ziyaret edebilirsiniz.

Web sitemizi destekleyin, Sosyal platformlarda bizi paylaşın, Evde Ek İş yapmak isteyen ek gelir, aile bütçesine katkıda bulunmak isteyenlere yardımcı olun.

evdeekis

View Comments

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

10 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

1 yıl ago

Evde Paketleme işi Düğme

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim…

3 yıl ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago