Categories: Ek İş

Evde kurabiye yap sat para kazan

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Evde kurabiye yapıp satmak ve para kazanmak istiyorsanız, makalemizi mutlaka okumalısınız. Ev bütçesine katkı, özel ip uçları ve yönlendirmeler.

Kadınlarımızın el becerilerini gösterdiği alan mutfaklardır. Ev hanımlarımız mutfakta tüm hünerlerini göstererek butik kurabiye yaparak ek gelir elde etmek gibi şansları vardır. Hayat şartlarının ağır olmasından dolayı evde bir kişinin çalışıp kazanmasıyla giderler pek karşılanamıyor. En hanımlarımız bir şekilde ev bütçesine katkı sağlamalıdırlar. Dışarıda çalışma imkânı yok ise bu iş tam onlara göredir. Pasta yapmayı her kadın sever. Sevdiği bu işi ticarete dökerek para kazanmak daha sevindiricidir.

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Hem kolay hem de çok zevkli yapılan bu işi yaparak evden para kazanmak ister misiniz? Günümüzde pastane, cafe, büfe gibi birçok yerler ev yapımı pasta için ev hanımlarına günlük sipariş vermektedir.

Günümüzde özellikle butik pasta yaparak çok sayıda ev hanımı gelir elde etmektedir. Birçok işletme ya da organizasyon firması kutlamalarda ve organizasyonlarda kullanacağı butik pastalara dışarıdan yaptırmakta Bu da ev hanımları için yeni bir gelir kaynağı olmakta. Evde en çok yaptığınız tatlılardan biri olan butik pastayı satarak gelire çevirmek sizin için de iyi olmaz mı? O halde hemen siz de başlayın ve hem boş zamanlarınızı değerlendirin hem ev bütçesine katkı sağlamış olursunuz.

Butik kurabiye yaparak ek gelir elde etmek için bu tür yerleri bularak ticaretine başlayabilirsiniz. İsterseniz forum bölümünden adınızı soyadınızı yaşadığınız şehri ve iletişim bilgilerinizi yazarsanız size de bu tür firmalın sizi bulmasını sağlayabiliriz.

El beceriniz iyiyse süsleme konusunda kendinizi yetenekli görüyorsanız kazancınız çok daha iyi olacaktır. Çünkü organizasyonlar genelde süslü pastalar istemektedir. Evde butik pasta yapımı işi ile organizasyon firmalarına süslemeli değişik pastalar yapabilir bu sayede yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Organizasyonlarda pastalarda değişiklik isteniyor. Her şeyde olduğu gibi butik pasta trendi değişti. Siz de bunu kazanca dönüştürmüyorsunuz? Hemen siz de butik pasta yaparak ek iş elde edin. Zorlaşan hayat şartları içerisinde evdeki yeteneğinizi kazanca dönüştürün ve aile bütçenize katkı sağlayın.

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------
evdeekis

View Comments

  • Merhaba eskişehirde oturuyorum evde iş yapmak istiyorum çok ihtiyacım var lütf en yardımcı olun...

  • Bende deneyimli sağlıklıyım şuna İzmir aliağada ikamet etmekteyim. İşsizim. Mutfak becerim çok iyidir. Çok güzel cupcake ler kurabiyeler içli köfteler vb birçok şey yapabilirim.

  • Bayrampaşa Yıldırım'da ikamet etmekteyim. Ev bütçesine yardımcı olabilmek için evden yapabileceğim iş arıyorum. Konu ile alakalı desteğinizi rica ederim.

  • Çok güzel kurabiyeler yapıyorum ayrıca yardımcım da var bu işe ihtiyacım var acil dönüş yaparsanız secinirim

  • Eskisehirde evde her turlu paketleme pasta kurabiye isi yapabilirm dönüs yaparsaniz sevinirim

  • Merhaba kocaeli darıcada oturuyorum evde iş yapmak istiyorum lütfen ulasırmısınız bana cok ihtiyacım var her türlü paketleme işi yaparım yardımcı olun lütfen artı elmalı pasta yapıyorum ve tadı harıka

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

9 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

11 ay ago

Evde Paketleme işi Düğme

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim…

3 yıl ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago