Categories: Ek İş

Motorsiklet ile çalışmak istiyorum

Türkiyenin neresinde olursanız olur, eğer sizde motor tutkunuysanız, boz zamanlarını değerlendirip heyecan isytor, bununla beraber birazda para kazanmak istiyorsanız, evinizden çıkın ve kendinizi yollara bırakın. Size iş için başlangıç noktası oluşturabilecek Kendi Motorsikletiniz ile yapabileceğiniz işleri bir araya getirmeye çalıştık. Umarız yazımızı beğeniyle okursunuz.

Bu işlerden herhangi birine başvurmadan önce unutmayın tecrübe arıyorlar, ek olarak motorsiklet kullanırken ekipmanlarınızın tam olmasına özen gösteriyorlar.

Hangi işleri yapabilirim diyorsanız;

Tam zamanlı kuryelik; Detay vermeye gerek yok aylık ücret ile çalışıyorsunuz.
Çağrı başına kuryelik; İhtiyaç duyulduğunda size ulaşırlar ve çağrıya cevap vermenizi beklerler, eğer çağrıya olumlu cevap vermezseniz ellerindeki diğer kişiye döneceklerdi. Üç kere olumsuz yanıt vermeniz halinde listeden çıkarılıyorsunuz. Teslimat başına ( mesafeye göre ücret alıyorsunuz )
Tam zamanlı yolcu kuryeliği; Çok acil durumlarda yolcu taşımanız gerekebilir. Malumunuz motorsiklet arabadan daha hızlı bir ulaşıl aracıdır. Motorsikletinizin buna uygun olması gerekebilir. Detayları çalışma yapcağınız firma size bildirecektir. Mesafeye göre ödeme alıcaksınız.
İlaç kuryeliği; Bu iş alanı sadece ecza depoları için geçerli bir seçenektir ve aylık ücret ile çalışmaktadır. Taşıma ağınız sadece ilaç ile sınırlı olur, eczane ve hastaneler ile sınırlıdır. Her an teslimat için depoda hazır bulunmanız istenir. Ecza depoları gündüz normal mesai saatlerinde hizet verdikleri gibi geceleri de nöbetçi ecza depoları bulunmaktadır.
Gazete Dağıtımı; Örnek vermek gerekirse sabah gazetesine aboneliğim var ve her sabah gazetem evime geliyor. Bunu dağıtımınıda motorlu kuryeler yapıyor. Abone sayıları arttıkça motorculara ihtiyaçları oluy ve partime iş olarak düşünün. Sabahları erken kalkıp size tahsis edilen alandaki abonelere gazeteleri teslim ediyorsunuz. Bu işe başvurmak için gazete dağıtımı yapan kişiler ile iletişime geçebilirsiniz. Tabiki motorunuz olması gerekiyor.

Umarız Motosiklet ile çalışmak istiyorum konulu makalemiz siz yardımcı olur.

evdeekis

View Comments

Share
Published by
evdeekis
Tags: a 2 ehliyetli eleman arayanlara2 ehliyet iş ilanlarıa2 ehliyetlia2 ehliyetli elemana2 ehliyetli eleman arayanlara2 ehliyetli eleman arayanlar istanbula2 ehliyetli iş ilanlarıa2 ehliyetli iş ilanları istanbula2 ehliyetli kuryea2 ehliyetli kurye iş ilanlarıa2 ehliyetli moto kuryea2 ehliyetli motor kurye iş ilanlarıa2 ehliyetli motorcu aranıyora2 ehliyetli motorcu arayanlara2 ehliyetli motorcu iş ilanlarıa2 ehliyetli motorlu kurye iş ilanlarıa2 ehliyetli paket servis elemanı iş ilanlarıa2 iş ilanlarıa2 kurye iş ilanlarıa2 motorcu iş ilanlarıankara kuryeankara moto kurye iş ilanlarıankara motorlu kuryeankara motorlu kurye iş ilanlarıankara motosikletli kurye iş ilanlarıarabalı kurye arayanlararabalı kurye iş ilanlarıaraçlı kurye arayan firmalararaçlı kurye arayanlararaçlı kurye iş ilanlarıçelik motor iş ilanlarıecza deposu kurye iş ilanlarıege kuryeemekli kurye arayanlargece kurye iş ilanlarıgümrük kurye iş ilanlarıiş ilanları kuryeistanbul a2 ehliyetli iş ilanlarıistanbul kurye iş ilanlarıizmir moto kurye iş ilanlarıkargo iş ilanıkendi motoruyla çalışacak kuryekendi motoruyla çalışacak kurye iş ilanıkendi motoruyla kuryekurye aranıyorkurye arayanlarkurye bayiliğikurye bayilikkurye dağıtım iş ilanlarıkurye eleman ilanlarıkurye elemanıkurye ilanlarıkurye işkurye iş ilanlarıkurye iş ilanları istanbulkurye işikurye işi arıyorumkurye işi yapmak istiyorumkurye motorlarıkurye motorumoto kurye aranıyormoto kurye arayanlarmoto kurye iş ilanımoto kurye iş ilanlarımoto kurye iş ilanları ankaramoto kurye iş ilanları istanbulmoto kurye iş ilanları istanbul avrupamoto kurye iş ilanları izmirmoto kurye istanbul iş ilanlarımoto kurye izmirmotokurye iş ilanlarımotor ilanlarımotor iş ilanlarımotor kuryemotor kurye iş ilanımotor kurye iş ilanlarımotor kurye iş ilanları ankaramotor kurye iş ilanları istanbulmotor ustası iş ilanlarımotorcu aranıyormotorcu arayan firmalarmotorcu arayanlarmotorcu ilanlarımotorcu iş ilanlarımotorlu iş ilanlarımotorlu kuryemotorlu kurye aranıyormotorlu kurye arayanlarmotorlu kurye iş ilanımotorlu kurye iş ilanlarımotorlu kurye iş ilanları ankaramotorlu kurye iş ilanları istanbulmotorlu kurye iş ilanları izmirmotorsiklet ile çalışmak istiyorummotorsiklet ustası iş ilanlarımotorsikletle çalışmak istiyorummotosiklet ilanlarımotosiklet ile çalışmak istiyorummotosiklet iş ilanlarımotosiklet kurye iş ilanlarımotosikletli kurye iş ilanlarıotomotiv iş ilanlarıözel kurye arayanlaruçak teknisyeni iş ilanlarıyaya kurye alınacaktıryaya kurye aranıyoryaya kurye arayanlaryaya kurye eleman arayanlaryaya kurye ilanları

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

10 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

1 yıl ago

Evde Paketleme işi Düğme

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim…

3 yıl ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago