Categories: Ek İş

Renkli pamuk paketleme işi

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Yaşantımızın bir parçası olan pamuk, giysilerimizden tutun kozmetik sektörüne kadar girmiş durumda. Küçük ve orta ölçekli firmalar paketleme işlerini eve göndermye başladığından beri otomatik dolum makinalarının satışları düşmüş. Halkımız evden pamuk paketleyerek  ek gelir sağlıyor.

İş basit, sizleri çok fazla detaylara boğmak istemiyor, gereksiz bilgi vermek istemiyorum, Hijyen önemli, Kesinlikle Eldiven, Bone, Ağızlık kullanılması gerekiyor, Firma size vakumlu poşetlerde çok yer tutmayacak şekilde renkli pamuklar gönderiyor. Bunları size teslim edilen baskılı poşetlere yerleştirerek ağızlarının kapatılması isteniyor.

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------

Özel olarak üretilen küçük bir poşetleme cihazınıda yanında veriyorlar. Pamukları istedikleri renk sırasına göre dizip poşetliyor, ağızlarını kapatıyor ve kutuluyorsunuz. Siparişlerin durumuna göre paketleme işinde poşet yerine çeşitli boylarda plastik kutularda gönderilebiliyor. Durum böyle olunca ev ortamında biraz yere ihtiyacınız olabilir.

Gönderilen plastik kutu kolileri oldukça fazla yer kaplayabiliyor. Plastik kutu boyutlarına göre içlerine konacak renkli pamuk sayısı ve sırası ayrıca siz bildiriliyor. Kutulara doldurma işi sonrasına kapak kısımlarını yapışkanlı sticker ile kapataarak kolisine koymanız yeterli. İşin içine plastik kutu girdiğinde kazancınızda artı yönde değişebiliyor.

Poşetleme işini yapacağınız alanda poşet kapatma işini yapmanızı istemiyorlar, Poşetlerin ağızları ısıtılarak kapatılıyor, güvenlik açısından bunu belirtiyor ve işin yapıldığı daire için sigorta yapıyorlar. Poşetleme alanına serilmesi için özel olarak üretilmiş branda tarzı bir örtüyüde size teslim ediyorlar, Ürünleri bunun üzerinde poşetliyorsunuz, Durum böyle olunca evinizde çok fazla kirlenmiyor.

İşin kazancı, yaptığını poşetlediğiniz mikatara, evinizde çalışan sayısı ve zaman göre değişiyor, Evinize katkıda bulunmanın küçüğü büyüğü olmaz. İş vermek, İş almak isteyen değerleri ziyaretçilerimizin bırakacağı yorumlar sayesinde, web sitemizin amacına ulaşacağına hiç şüphemiz yok.

 

-------- Sponsorlu Bağlantılar -------
evdeekis

View Comments

  • Merhaba, adım Betül. İstanbul Şişli’ de yaşıyorum. 23 yaşındayım. Kirada oturuyoruz ve ben aileme yük olmak istemiyorum onlara destek olmak istiyorum. Dört kişi yaşıyoruz. Böyle işlere elim son derece yatkındır herhangi bir sıkıntı çıkmadan işleri tamamlayabilirim. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

  • Elazigda oturuyoruz.Annem ve kiz kardesimle birlikte 3 kisiyiz. Bu ise ihtiyacimiz var.
    Kendimize guveniyoruz. Paketlemeyi yapmak istiyoruz. Dönüs yaparsaniz seviniriz

Recent Posts

İnternet üzerinden para kazanma yöntemi

İnternetin yaşantımıza girişi o kadar hızlı olduki. Tüm işlemlerimizi yerimizden kalkmadan bankalar veya online alışveriş…

9 ay ago

Part Time İş

4857 Sayılı iş yasasının 13.üncü maddesinde kısmi çalışmanın ne olduğu konusunda açık bir bilgilendirme yapılmıştır.…

12 ay ago

Evde Paketleme işi Düğme

Merhaba, evde düğme paketleme işi konulu yazımız ile karşınızdayız. Hazır giyim sektörü ve toptancı üretim…

3 yıl ago

Evde anahtarlık yaparak ek gelir elde edin

SEVİMLİ VE RENKLİ HEDİYE Son günlerde yaşanılan zamlar ile ev geçindirmek oldukça zorlaşmaktadır. Ev hanımları,…

3 yıl ago

Lavanta paketleme işi

KOKULU PAKETLER Günümüzde en büyük sıkıntılardan birisi de maddi yöndeki sıkıntılar olmaktadır. Özellikle ev hanımlarının…

3 yıl ago

Evde oyuncak işi ile para kazanmak

PARA KAZANMANIN YOLLARI Günümüzde gerçek anlamda para kazanabilme derdine düşen insanlar, ihtiyaçlarının her geçen gün artması…

3 yıl ago